Dit doen we

Wij blinken uit in het vereenvoudigen en slimmer maken van complexe bedrijfsprocessen door middel van op maat gemaakte online oplossingen.

Webapplicaties 

Eppix is gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties; applicaties die precies aansluiten bij jouw organisatie. Waarbij gebruiksvriendelijkheid en integratie met jouw bestaande systemen en processen centraal staan. De ontwikkeling van onze webapplicaties gebeurt altijd volgens verschillende strenge kwaliteitseisen.

Webapplicaties zijn zeer geschikt om uiteenlopende processen te digitaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online omgeving waar klanten kunnen inloggen en gebruik maken van jouw diensten. Ook communicatie en informatie-uitwisseling binnen en buiten jouw organisatie kunnen een goede reden zijn om te digitaliseren.

Een webapplicatie is online software wat altijd en overal, zonder download of installatie kan worden gebruikt. Alles wat een gebruiker nodig heeft is een PC, tablet of mobiel met internet. Door deze lage drempel leent een webapplicatie zich perfect om klanten te binden aan jouw platform.      

De voordelen van digitaliseren op een rijtje 

  • Digitalisering bespaart veel tijd en daarmee ook geld of personeel; 
  • Applicaties maken geen menselijke fouten;  
  • Waardevolle data verzamelen en inzichtelijk maken; 
  • Digitalisering is goed voor het milieu!  

Wij geloven dat een goede webapplicatie ontwikkelt wordt doormiddel van samenwerking. Daarom gaan wij graag actief met onze klanten aan de slag. Bij Eppix communiceren klanten vaak direct met de developer, zodat er direct een concrete vertaalslag kan worden gemaakt. Door het werken met korte sprints (in korte tijdsperiodes) bouwen wij voor jou een digitale  brug die gemakkelijk uitgebreid kan worden en kan meegroeien met jouw organisatie.

Software-as-a-Service 

Naast maatwerk bieden wij ook SaaS-oplossingen. Een SaaS-oplossing is een kant en klare applicatie. Hierbij is het risico voor de klant beperkt omdat er geen maatwerk aan vooraf gaat. Daardoor is de implementatietijd kort en zijn de set-up kosten laag. Daarnaast zijn de kosten in abonnementsvorm en maandelijks opzegbaar.
Een SaaS-oplossing waar wij enorm trots op zijn is Eppix Mentor. Deze applicatie stelt medical device manufacturers in staat om medici over de hele wereld op te leiden en te certificeren voor het gebruik van hun producten.

Tegelijkertijd dekt Eppix Mentor allerlei risico's af. Allereerst worden risico's bij voorbaat al verminderd door een consistente manier van trainen toe te passen. Bovendien biedt de applicatie een duidelijk en controleerbaar overzicht van alle gecertificeerde gebruikers van uw producten. Tot slot kunnen er verschillende trainingen worden aangeboden aan verschillende gebruikersgroepen op basis van bijvoorbeeld regulatory regions. Deze flexibiliteit maakt het makkelijk om te voldoen aan de verschillende opleidingseisen in verschillende delen van de wereld.      

Websites 

Beginnen bij de basis en eerst een website nodig? Wij begrijpen dat het fijn is om alles onder één dak te regelen. Daarom voorzien wij ook in websites. Een website is tegenwoordig één van de belangrijkste touchpoints van je organisatie. Daarom focussen wij ons bij Eppix op websites die passen bij jou. Websites op maat. Samen ontwikkelen wij een website die precies aan jouw behoeftes voldoet. Wij werken met een combinatie van developers en designers, een combinatie van creativiteit en functionaliteit. Met een focus op de laatste technieken.

Bij een Eppix website staat gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit centraal. Gebruikers moeten de juiste informatie snel kunnen vinden, maar deze moet ook eenvoudig gewijzigd kunnen worden. Daarom maken wij gebruik van Redspot CMS. Redspot maakt het mogelijk om zelf gemakkelijk teksten, pagina’s en afbeeldingen te wijzigen.

 

 

Nog niet helemaal duidelijk wat we doen? Bekijk onze cases.

We horen graag jouw verhaal
Kom langs