Healthcare

Eppix en Healthcare

Door de jaren heen hebben we door veel samen te werken met bedrijven in de zorg onszelf doorontwikkeld tot specialist in dit vakgebied.  
Onze visie voor applicaties in de zorg is om deze naadloos aan te laten sluiten bij de behoefte van zorgverleners, cliënten, patiënten en leveranciers. Hierdoor wordt het mogelijk om de zorg efficiënter te maken en de uiteindelijke kwaliteit voor de cliënt te verbeteren.

De zorg en digitalisering

De zorg is continu in beweging. Zorginstellingen moeten elk jaar meer zorg leveren met een steeds kleiner budget per zorgbehoevende.   Dit komt door de hoge druk op de zorg en het personeelstekort. Nooit eerder was het in de zorg zo belangrijk om te innoveren. Door te digitaliseren kan de hoge druk worden opgevangen en houden we de zorg betaalbaar. Eppix zet zich hiervoor in en denkt graag met u mee over digitaliseringsvraagstukken! Waarom digitalisering? Omdat slimme applicaties tijd én geld besparen! Zodat u meer tijd en geld overhoudt om de zorgkwaliteit voor patiënten en cliënten te verbeteren.

Samen voor betere zorg!

Doelgericht en veilig

Veilig

Alle data veilig en meermaals per dag opgeslagen volgens de ISO-standaard. Wij zijn ISO 27001 & 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dit betekent dat wij uw informatiebeveiliging serieus nemen.
Meer weten?

Doelgericht

Geen omslachtige oplossingen waaraan je tijd verliest, maar applicaties die makkelijk in gebruik zijn. Om tijd én geld te besparen.

Risico's

Computers maken geen menselijke fouten. Daarnaast wordt het makkelijker om geïnformeerde besluiten te nemen en potentiële fouten vroegtijdig te identificeren.

Een greep uit onze Healthcare cases

Een klein bedrijf met een groot bereik, onze zorgapplicaties worden wereldwijd ingezet.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Kom langs